O podjetju

40Ključavničarstvo Šmajdek je družinsko podjetje, ki nadaljuje 30-letno tradicijo, katere lastnik in ustanovitelj je bil Šmajdek Cvetko, ki je s svojim delom pričel že daljnega leta 1973. 

Z njegovo upokojitvijo pa smo v letu 2002 začeli z delom oz. z nadaljevanjem tradicije in ustanovili podjetje d.o.o. Sedež podjetja se nahaja na Krallovi ulici 49, Novo mesto-Šmihel.

Smo sorazmerno mlad kolektiv, kjer je poleg štirih družinskih članov zaposlenih še 14 sodelavcev, ki delajo na 1100 m2 sodobno opremljenih delovnih površinah. 

Obrtna delavnica ima vse kovinsko obdelovalne stroje, s poudarkom na razrezu, krivljenju in varjenju kovin. Stroji so najmodernejši, večinoma so nabavljeni v zadnjih petih letih.

Podjetje se ukvarja z izdelavo in montažo aluminijastega stavbnega pohištva (okna, vrata, notranje predelne stene, zimski vrtovi, fasadni elementi,...),  ključavničarskimi deli (lahke in težke konstrukcije, kovinska okna in vrata, podesti in stopnišča, kovinske ograje, protipožarna vrata z a'testom in ostali kovinski izdelki in oprema), ter pasarstvom (oprema lokalov in poslovnih prostorov, notranje in zunanje stopniščne ograje na stanovanjskih hišah).


Zaposleni menimo, da je naša največja prednost v tem, da strankam lahko posredujemo celovito ponudbo tako za stanovanjske hiše, predvsem novogradnje (notranje stopniščne ograje, zunanje balkonske ograje, zimske vrtove, nadstreške nad vhodom, nadstreške za avtomobile,…) kot za poslovne objekte. Seveda pa se ukvarjamo tudi z menjavo starih, z novimi izdelki, v tem primeru pa poskrbimo tudi za demontažo in odvoz le-teh. Želimo poudariti, da ne delamo samo velikih objektov, ampak da so za nas pomembne tudi manjše oz. privat stranke, katerih potrebe želimo zadovoljiti po svojih najboljših močeh. Naša praksa je v tem, da se stranke oglasijo pri nas, nam povedo svoje želje, pri čemer jim tudi mi pomagamo in svetujemo, naredimo ponudbeni predračun in se dogovorimo za okvirni datum izdelave in montaže. Veliko prednost pa vidimo tudi v tem, da si pri nas stranke določene izdelke (okna,vrata,ograje,panoramske stene..) lahko ogledajo, v našem razstavnem prostoru. Trudimo se, da dela naredimo hitro, kvalitetno in v dogovorjenem roku.

V glavni sezoni (od aprila do oktobra) pa se naše proizvodno delo odvija predvsem na velikih (poslovnih) objektih, s katerimi imamo že predčasno sklenjene pogodbe.
 

  845.1